Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Dooomi nika Eliasz norwegia Kasia Kowalska RafałTDW (3391 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
2013 napisał:Widac ze jestes tepy jak lopata,kto ci naopowiadal ze na budowach pracuja ludzie bez wyksztalcenia a jedynie przyuczeni do zawodu ,chyba ze sadzisz sam po sobie
Czy coś Piłeś ? ... iż nie potrafisz logicznie , zinterpretować czytanego tekstu ! .
---
Niemniej wytłumaczę tobie Mój tekst ...
---
PISAŁEM O POMOCNIKACH NA BUDOWIE ... ! .
Pisałem o Norweskich cieślach , zbrojarzach , stolarzach , blacharzach murarzach i innych ...
---
NIE pisałem natomiast o ELEKTRYKACH I CHYDRAULIKACH ponieważ te zawody wymagają specjalnych certyfikatów i Naprawdę Rzetelnej wiedzy i praktyki zawodowej ...
---
Czegoś jeszcze nie rozumiesz MUNDLALIŃSKI ..!? .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
Gabriel jeżeli ty uważasz ze cieśla lub inny nie potrzebuje praktyki lub wiedzy to zapraszam
Do pracy w np Skanska.
By prawidłowo wykonać ścianę, zbrojenie lub szalunek tradycyjny
potrzebujesz tu nie mniej szkoły, praktyki i certyfikatow co elektryk lub hydraulik.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
RENATA KUTA
(OTOLA1920)
Wiking
Ludzie spokojnie, ja tylko potrzebuję pracować i nie mam kompleksu niższości, a gabriel Was podpuszcza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
RENATA KUTA
(OTOLA1920)
Wiking
Przesadzasz Gabriel, daj spokój...myślisz ,że tymi przekleństwami i obrażaniem, pomogłeś mi?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
OTOLA1920 napisał:
Przesadzasz Gabriel, daj spokój...myślisz ,że tymi przekleństwami i obrażaniem, pomogłeś mi?
NIKOGO nie podpuszczam ... !! .
---
Tym bardziej nie przesadzam , nie jezdem ... niestety ... Ogrodnikiem ... / a szkoda /.
---
Nienawidzę natomiast , jak ktokolwiek , odpowiada na cokolwiek , będąc do odpowiedzi kompletnie nie przygotowanym ...
---
Takim zachowaniem , ubliża sam sobie i innym ...
---
My Tu Na Forum nie jezdeśmy od Fizycznej Pomocy w znalezieniu jakiejkolwiek Pracy ... !!! .
---
NIESTETY ... to nie Południowa Europa ... ani ZŁODZIEJSKIE WYSPY ...
---
Tu Każdy Musi Sam Sobie znaleźć pracę i tyle ...
---
Owszem , można Kogoś polecić szefowi ,o ile kogoś akurat szuka ...
Niemniej i tak następnie , taka Osoba , Musi sama walczyć o daną pracę ...
---

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
napisz jak się pracuje w grecji najpierw bo jestem ciekaw ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
RENATA KUTA
(OTOLA1920)
Wiking
No i jesteś w błędzie, bo moi znajomi znaleźli pracę przez forum i są zadowoleni i obcy ludzie (Polacy)im pomogli. Więc daj spokój, wyluzuj.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
tzn że już nic o tej grecji się nie dowiem ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
malaka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
OTOLA1920 napisał:
No i jesteś w błędzie, bo moi znajomi znaleźli pracę przez forum i są zadowoleni i obcy ludzie (Polacy)im pomogli. Więc daj spokój, wyluzuj.
NIE jest , żadnym grzechem błądzić , tym bardziej się Mylić ... , jednak po stwierdzeniu danego Faktu , trzeba Mieć Cywilną Odwagę , by się do tych uchybień , Otwarcie przyznać ... !
---
Ot i Cała Filozofia Stołu Pańskiego w Tym Tymmacie ...
---

Jednak skoroś taki do Przodu i Masz Takich Bystrych i zaradnych znajomków w Norge , to czemu nie Walisz właśnie Do Nich , tylko Nam Tu Dupę zawracasz !? .
---
Skoro Im pracę załatwiono , to teraz Niech oni załatwią tobie ... i po kłopocie . !
---
Nieprawdaż ... JAKIE TO PROSTE ... ?
---
zwłaszcza jak drut wiązałkowy , zwinięty w kłębek ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok